Eerste wildcards Amjoy Cup bekend

Eindhoven, 17 juli 2024 – De eerste wildcards voor het ITF Juniors toernooi van de Amjoy Cup 2024 zijn vergeven aan Scott Houben en Mirthe de Bresser. Zij verdienden de wildcard tijdens de Slamstox College Tennis Showcase.

Jaarlijks vindt vlak voorafgaand de Amjoy Cup de College Tennis Showcase van onze partner Slamstox plaats. Naast dat de deelnemers zich in de kijker kunnen spelen van verschillende Amerikaanse universiteiten, strijden ze ook om een wildcard voor het hoofdtoernooi van de Amjoy Cup onder-18.

Dit jaar ging de eer bij de jongens naar de Limburgse Scott Houben. Hij won vijf van de zes gespeelde wedstrijden en hoopt in Eindhoven zijn eerste ITF-punten te pakken. Mirthe de Bresser kreeg de wildcard bij de meiden. De tennisster uit Brabant won vier keer in vijf wedstrijden. Avni Bakre krijgt een wildcard voor het kwalificatietoernooi. De Britse won ook vier van de vijf wedstrijden.